menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nijmegen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Nijmegen

Een kundige Advocaat uit Nijmegen helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Nijmegen

Wanneer u op zoekt bent naar een advocaat in Nijmegen, dan is het fundamenteel dat u weet wat voor type advocaat u zoekt. Een advocaat is meestal specialistisch in een gegeven type recht. Afhankelijk van dit recht wordt meestal ook bepaald wat het tarief van een advocaat is en op welk gebied hij of zij u het beste gaat helpen.

Ingeval u een advocaat in Nijmegen raadpleegt, is er reeds sprake van een conflict of zelfs rechtszaak. Dit is zonde, want veelal is het leed tegen die tijd al geleden. In een eerder stadium is een advocaat van onschatbare waarde, aangezien deze kan voorkomen dat scenario`s uit de hand lopen en niet meer vermeden kunnen worden.

Een advocaat kunt u ruwweg in twee situaties inzetten: indien er reeds sprake is van en juridische procesvoering of rechtszaken, of u voorzien in adviezen op het specifieke. Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een advocaat. Als u een advocaat van particulier oogpunt wil inzetten denk dan aan:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Afhankelijk van waar u precies advies bij nodig heeft kunt u het beste met een expert om tafel. Vaak wanneer u kiest voor iemand die van veel een beetje weet bent iets goedkoper uit. In de praktijk blijkt echter dat dit zich doorgaans niet uitbetaald in de resultaten die een expert wel kan behalen op rechtsgebied.

1.173
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
8.322
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nijmegen

Heb ik een advocaat uit Nijmegen nodig?

Zowat altijd bent u eigenhandig in staat te beslissen en besluiten of u een advocaat nodig heeft. Er zijn nochtans enkele situaties waarin u niet altijd een keuze heeft. Ingeval u tegen een letselschade zaak aanloopt, bent u vereist uzelf bij te laten staan door een advocaat.

Ook indien u als eisende partij een kort geding wil starten is dit noodzakelijk. Wanneer er een kort geding tegen u wordt aangespannen bent u verder niet gedwongen tot een advocaat. Waarbij het vanzelf wel dringend aan te raden is, om in deze laatste toestand een advocaat in de arm te nemen.

Als u te maken krijgt met een geding heeft u feitelijk ook een advocaat nodig. Of u verplicht bent om daadwerkelijk een advocaat uit Nijmegen in de arm te nemen wisselt dus flink. Moet u naar een kantonrechter? Dan is er geen plicht tot advocaat. Gaat u met een civiele rechter in samenspraak (zaken boven de 25.000 euro of onbepaalde prijs) bent u verplicht om een advocaat in de arm te nemen om u te laten voorzien van juridisch advies en om u te laten begeleiden tijdens de rechtszaak.

De kosten van een advocaat in Nijmegen kunnen sterk uit een lopen. Dit is niet enkel afhankelijk van het rechtsgebied, maar ook van de ervaring en de deskundigheid van de advocaat. Ongeacht het uurtarief van de advocaat spelen er mogelijk nog meer kosten, zoals griffiekosten, onderzoekskosten of kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Jean-Luc Kuijer, regiomanager in Nijmegen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Nijmegen.

Een kundige advocaat in Nijmegen vinden

Het vinden van een kundige advocaat in Nijmegen lijkt in eerste instantie misschien een lastige taak. Er zijn tamelijk veel advocaten binnen Nijmegen en omstreken. Maar hoe vindt u er eentje die aansluit bij uw persoonlijke wensen en omstandigheden? Het is van belang dat u een klik heeft met iemand waarmee u zaken doet desalniettemin in juridische zaken wilt u vooral iemand met verstand van zaken.

Ingeval u op zoek moet naar een advocaat dan hebben wij een enkele tips voor u om uw speurtocht wat makkelijker en succesvoller te maken. Als belangrijkste is het van belang dat er gekeken wordt naar de soorten werkzaamheden die u wilt laten verrichten door de advocaat. Zo zijn er speciale advocaten die gericht zijn op bv. echtscheidingen.

Wilt u bijvoorbeeld afzonderlijk samen met de andere partij om de tafel gaan zitten om de aangelegenheid te bespreken of moet er ook echt een echtscheidingsconvenant te komen. Er zijn dus binnen specialismes nog altijd flinke verschillen in wat u nodig heeft en kunt laten uitvoeren. Wij hebben een flink netwerk met de geschikte advocaten voor u in Nijmegen.

Dus ook op zoek naar advies van een expert? Dan kunt u uw gegevens bij ons achterlaten en zorgen wij voor vlotte en geschikte prijsopgaven van advocaten in uw regio zodat u voldoende keuze heeft. Op basis van de door u gekozen specialismen en degene die het beste bij uw situatie past, kiest u de geschikte vakkundige advocaat.

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Nijmegen te zeggen hebben!

img

Gijs-Jan Kophoff

Razendsnelle service, meer dan genoeg opties en meteen een geschikte Advocaat gevonden! Ik ben normaal niet zo dol op organisaties als Professionals Nijmegen maar na deze samenwerking ben ik aangenaam verrast! Chapeau mannen!

img

Heleen Wessels

Echt niet normaal snel een nieuwe Advocaat gevonden! Ik raad Professionals Nijmegen aan iedereen aan.

Professionals uit andere branches in Nijmegen

Let's Talk

Bij Professionals Nijmegen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier