menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nijmegen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Nijmegen

Een kundige Mediator uit Nijmegen helpt u graag verder.

Beide partijen winnen dankzij professionele mediators uit Nijmegen

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer samen in gesprek te komen en te zoeken naar een voor allebei de partijen acceptabele oplossing. Hij of zij zal geen oordeel vellen, zoals een rechter, en kiest ook geen partij zoals een advocaat. Hij of zij luistert vooral naar de mening van allebei de partijen en zal vervolgens proberen de problemen helder te krijgen. Het doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor beide partijen acceptabel is. Op een later moment kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een wettig document. Op deze manier kan worden voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflictsituatie zal ontstaan.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Nijmegen biedt uitkomsten.

Het komt vaker voor dan u denkt. Onenigheid waarvoor men geen oplossing lijkt te kunnen vinden. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. Standpunten verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat in de arm nemen, maar dat is meestal niet nodig.

Bemiddeling bij conflicten zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker ingezet en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vandaag de dag is mediation vaak de eerste stap in het proces van het beëindigen van een onenigheid.

Een mediator uit Nijmegen kan onder andere worden ingeschakeld bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten met overheidsinstanties
972
Klanten geholpen met mediators vergelijken
8.322
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nijmegen

Kosten van een mediator uit Nijmegen

Het uurtarief voor mediation is verschillend per mediator. Hierdoor komt het dat de tarieven van mediation ver uit elkaar liggen. De meeste mediators gebruiken andere tarieven voor het bedrijfsleven en voor particulieren. Het eerste gesprek is meestal gratis en vrijblijvend, dit is het zogenaamde intake gesprek. In dit gesprek zal men u tevens vertellen welk tarief u in rekening gebracht zal worden en hoeveel gesprekken men denkt nodig te hebben.

Mediators die een samenwerkingsverband hebben met de Raad voor Rechtsbijstand kunnen namens u subsidie bij de overheid aanvragen, dit is de zogenaamde toevoeging. Wanneer u aan de voorwaarden voor de subsidie voldoet, betaalt u slechts een eigen bijdrage. Uw inkomen en eventueel eigen vermogen zijn natuurlijk van invloed op de subsidie. U kunt uw mediator om aanvullende informatie vragen.

De totale prijs van een mediation zijn afhankelijk van het aantal gesprekken dat gevoerd is. Om de partijen die een conflict hebben tot een oplossing te laten komen zijn er over meestal drie tot vijf sessies nodig. Kan men het niet eens kan worden, dan kan men het geschil alsnog aan de rechter voorleggen. Het opstarten en voeren van een juridische procedure is echter veel duurder dan mediation.

Ook toe aan mediation? Vindt hier uw mediator uit Nijmegen, door uw gegevens achter te laten. U krijgt dan van verschillende plaatselijke mediators een offerte in uw e-mail waarmee u verder kunt om het conflict op te lossen.

mac
mac
img

Ik ben Jean-Luc Kuijer, regiomanager in Nijmegen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Nijmegen.

Op zoek naar professionele mediators regio Nijmegen?

Met mediation hoeft u niet naar de rechtbank te stappen. Wellicht lijkt het alsof u gelijk heeft en misschien de zaak voor de rechtbank ook wel wint, zullen beide partijen slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is definitief stukgelopen en moeizaam te herstellen. Op zakelijk gebied kan dit enorme gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezende partij dient bij een gerechtelijk vonnis ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. In geval van mediation door een mediator uit Nijmegen zullen de kosten hiervan door beide partijen worden gedragen. Het is daarom belangrijk dat allebei de partijen er het beste van maken. Als betrokken partijen tot een oplossing komen, dan is dit vooral de verdienste aan henzelf en doordat de mediator als onafhankelijke derde erbij heeft gezeten.

Met mediation bestaat er altijd de kans om tot een passende oplossing in wat voor conflict dan ook te komen. Bent u op zoek naar een mediator in Nijmegen? Zorg ervoor dat uw conflict snel tot het verleden behoort en laat verschillende betaalbare mediators uit Nijmegen diverse offertes naar u toezenden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Nijmegen te zeggen hebben!

img

Stans Legger

Ik had een offerte nodig voor een Mediator en die werd direct geleverd. Ik had ook het gevoel dat er echt naar mijn behoeften gekeken werd. Bedankt Professionals Nijmegen, ik ben goed geholpen!

img

Marieke Biemans

Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van jullie. Binnen een week had ik een nieuwe Mediator perfect bij mij past.

Professionals uit andere branches in Nijmegen

Let's Talk

Bij Professionals Nijmegen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier