menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nijmegen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Nijmegen

Een kundige Payroll uit Nijmegen helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Nijmegen

Personeel in loondienst houdt in dat het goed met uw bedrijf. Het komt er dan op neer dat de zaken goed gaan, waardoor u niet meer alles in u eentje kunt doen. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over medewerkers in vaste dienst hebben. U heeft er ineens veel meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel extra werk. U moet een salarisadministratie voeren en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s draagt.

Juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap zijn termen waarmee u als werkgever sowieso mee te maken gaat krijgen. U bent verantwoordelijk voor alle wettelijke verplichtingen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Hebben we het over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over zaken zoals medewerkers in dienst nemen en ontslaan, salarissen vaststellen en functioneringsgesprekken houden. Dus verantwoordelijkheden die gerelateerd zijn aan werkvloer. Wanneer we praten over het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op zaken zoals administratieve, juridische en wettelijke verplichtingen die u als werkgever draagt.

Het meest eenvoudig uit te voeren is natuurlijk het functionele werkgeverschap, dit gaat om de dingen die zich afspelen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dit anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever vrij veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar iets aan kunt doen. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een medewerker langdurig ziek is. Om deze risico’s te vermijden kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Dan draagt u het juridisch werkgeverschap over aan een payroll bedrijf en werknemers krijgen dan altijd netjes hun salaris betaald.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Bent u met uw bedrijf gevestigd in Nijmegen of daar in de omgeving, dan is het mogelijk om van verscheidene payroll experts een offerte te ontvangen. In een enkele oogopslag ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste betaald voor de beste service.

1.484
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
8.322
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nijmegen

Professionele payroll regio Nijmegen

Als u al uw medewerkers onderbrengt bij een payroll bedrijf, bent u officieel geen werkgever meer. U kunt zich dan weer voor de volle honderd procent bezighouden met uw onderneming! Op dat moment heeft u uw handen weer vrij, vrij om volledig ondernemer te zijn. Alle papieren gedoe van contracten, ziekteverzuim, begeleiding bij verzuim, salarissen, pensioenen, vakantiedagen enzovoorts komt voor rekening van de payroll partner. Alles dat u nog moet doen is zorgen voor de werkroosters van de medewerkers en op tijd de gewerkte uren door te geven aan uw payroll partner.

Wellicht moet u nog een beetje wennen aan het idee, u heeft de leiding over een onderneming zonder werknemers. U hoeft het natuurlijk niet zo rigoureus door te voeren. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze nieuwe medewerkers bij de payroll partner onder te brengen of seizoenskrachten. Er zal niet zo veel veranderen voor de nieuwe medewerkers in het geval van een payroll constructie. Precies dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden kan voor hen van kracht blijven. En bij of arbeidsongeschiktheid kunnen zij terugvallen op de begeleiding van de HR-specialisten van het payroll bedrijf.

Hoeveel kost payrolling in Nijmegen

Het tarief wordt samengesteld uit diverse factoren, maar kort gezegd is het uurloon van de medewerker verhoogd met een opslag. In de opslag zitten kosten verwerkt zoals het voeren van de administratie en het gedekt zijn van de risico’s als onder andere ziekte en arbeidsongeschiktheid. Polissen kunnen door payroll bedrijven, vanwege hun omvang, veel goedkoper worden geregeld dan door andere ondernemingen. Dergelijke kosten komen voor uw rekening op het moment dat u mensen in vaste dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Jean-Luc Kuijer, regiomanager in Nijmegen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Nijmegen.

Weer ondernemen door middel van payrolling

Staat de branche waarin u werkt bekend om het gegeven dat veel werknemers werken op basis van een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll bijzonder gunstig voor u zijn. Een meer flexibeler contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk omdat een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst nemen, wanneer u deze werknemer zelf in dienst heeft genomen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. Een medewerker mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw werknemer kan een langer tijdelijk contract heel gunstig zijn. Vooral studenten hebben geen behoefte om een vast contract te ondertekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo belangrijk. Toch kunnen zij tijdens hun volledige studieduur verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt middels een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

Met een payrolling constructie blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, draagt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Vraag daarom vlug uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Nijmegen aan, zodat u vlug van uw werkgeversrisico’s verlost bent.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Nijmegen te zeggen hebben!

img

Daan Groot Bronsvoord

Razendsnelle communicatie, meer dan genoeg keuze en meteen een geschikte Payroll gevonden! Ik ben normaliter niet zo dol op organisaties als Professionals Nijmegen maar na deze samenwerking ben ik aangenaam verrast! Chapeau mannen!

img

Annelies Ebbekink

Professionals Nijmegen heeft uitstekend werk geleverd. Binnen no-time een aantal goede offertes in mijn inbox. Niks negatiefs over te zeggen. Niet te lang over nadenken maar gewoon doen dus!

Professionals uit andere branches in Nijmegen

Let's Talk

Bij Professionals Nijmegen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier